Wateringen, Zwartveen 8

€ 749.000,- k.k.

Kenmerken

Type: Woonhuis met bedrijfspand
Vvo: 335 m2
Bestemming: bedrijf tot en met categorie 3.1.
Prijs: € 749.000,- k.k.

Omschrijving

Omschrijving van het vrijstaande woonhuis:
Entree, welke is v.v. plavuizenvloer met vloerverwarming, toilet, meterkast, open trap naar de verdieping en doorgang naar woonkamer, badkamer en bedrijfsruimte.
Een lichte en royale woonkamer van ca. 35 m² voorzien van erker én serre. De open (gas-)haard aan de voorzijde van de woonkamer is een echte sfeermaker.
Vanuit de woonkamer zijn de (ouder-)slaapkamer, achtertuin en woonkeuken bereikbaar.
De woonkeuken met keuken in wandopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de woonkeuken bereikt u de bijkeuken, waar tevens ook de wasmachine-/ en drogeraansluiting zit.
De (ouder-)slaapkamer is royaal van formaat, heeft een vaste schuifkastenwand, en doorgang naar de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine en een wastafelmeubel met dubbele spoelbak.

Omschrijving van de achtertuin:
De achtertuin is bereikbaar vanuit de serre aan de woonkamer en is v.v. tegelvloer, hek-/en schuttingdelen. Door de indeling is het mogelijk om een eethoek en een aparte loungehoek te creëren.

Verdieping:
Royale Overloop, 2 woningbrede slaapkamers met vaste kasten, waarvan 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde van de woning, een 3e tussen slaapkamer met vaste kast en een recent geplaatste kunststof dakkapel, een 2e toilet en een technische ruimte met de opstelplaats van de CV ketel.

Omschrijving showroom-/kantoorruimte:
De showroom heeft een aparte entree, maar is ook via de entree van de woning bereikbaar. De showroom is v.v. een serre aan de voorzijde en een lichtstraat in het dak, waardoor een hele lichte ruimte is ontstaan.
Via de showroom is de kantoor-/ en de kantine ruimte bereikbaar. De kantineruimte is eveneens vanaf het buitenterrein bereikbaar en geeft toegang tot de bedrijfsruimte.

Omschrijving bedrijfsruimte:
De royale bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van ca. 230 m² en beschikt over een betonnen vloer met een vloerbelasting van 1.500 kg/m² met daarop een stalen constructie, waarop geïsoleerde gevelelementen zijn aangebracht.
De bedrijfsruimte is verder voorzien van 2 houten entresol- vloeren, met een totaaloppervlakte van ca. 80 m2, grote lichtstraat in het dak van ca. 10 × 2 meter, elektrisch bedienbare overheaddeur en separate loopdeur, meterkast met krachtstroom aansluiting.
De bedrijfsruimte wordt verwarmd via 2 gasgestookte heaters. Voor de bedrijfsruimte bevindt zich een verhard buitenterrein voor eventuele buitenopslag of stalling van uw bedrijfsvoertuigen.

Alle denkbare voorzieningen zijn aanwezig in het nabij gelegen “Centrum van Wateringen”. Scholen, zwembad en sportfaciliteiten zijn allemaal op loopafstand.
De locatie is ook uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. De N221 en de op- en afrit van de A-4 en A-13 richting Den Haag, Rotterdam en Utrecht zijn binnen enkele autominuten bereikbaar.

Vloeroppervlaktes:
Woonhuis: ca. 170 m²
Showroom: ca. 105 m²
Kantoor/kantine: ca. 43 m²
Bedrijfsruimte: ca. 230 m²

Kadastrale aanduiding woonhuis:
Gemeente: Wateringen
Sectie: C
Nummer: 4646
Oppervlakte: 210 m²

Kadastrale aanduiding showroom-, kantoor-, bedrijfs-/ en buitenruimte:
Gemeente: Wateringen
Sectie: C
Nummer: 4647
Oppervlakte: 565 m²

Bestemmingsplan:
Het vigerende bestemmingsplan heeft een enkelbestemming “Bedrijventerrein” met functieaanduiding, bedrijf tot en met categorie 3.1.

Bankgarantie:
Bij het aangaan van een koopovereenkomst dient een bankgarantie of waarborgsom gesteld te worden ter grootte van 10% van de koopsom inclusief BTW.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak.

Aanvaarding:
In overleg.

Courtage:
Indien er een transactie tot stand wordt gebracht zult u Santen & Gasille Makelaars o.g. B.V. hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Inlichtingen:
SANTEN & GASILLE Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V.
Oude Liermolenweg 3
2678 MN DE LIER
0174-511300
www.santen-gasille.nl

Aansprakelijkheid:
Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Downloads

  • BROCHURE

Dank voor uw aanvraag. U ontvangt de brochure binnen enkele minuten in uw mailbox.

Zwartveen 8, Wateringen

Reageer op Zwartveen 8

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Of neem contact met ons op.

Telefoonnummer
0174 - 511 300

E-mailadres
delier@santen-gasille.nl

Bezoekadres
Oude Liermolenweg 3
2678 MN De Lier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8:45 tot 17:30
Zaterdag en ‘s-avonds alleen op afspraak