Wateringen, Stoelmatter 100

€ 4.275,- per maand excl. BTW

Kenmerken

Type: Bedrijfsruimte
Vvo: 544 m2
Bestemming: Bedrijf tot en met categorie 3.2.
Prijs: € 4.275,- per maand excl. BTW

Omschrijving

Op het moderne bedrijventerrein ‘Wateringse veld’ gelegen, uiterst representatief en modern bedrijfscomplex met een totaal oppervlak van 544 m², bestaande uit ca. 293 m² kantoorruimte en ca. 251 m² bedrijfsruimte met omliggend terrein. De bedrijfsruimte is onderverdeeld in 2 units van respectievelijk 209 m² en 42 m².
In de omgeving bevindt zich een grote diversiteit aan bedrijven en kantoren, zoals de Makro, Hornbach, diverse autodealers, keukenshowrooms en een aantal regionale hoofdrolspelers zoals Renewi en AH-Vrij.

Bereikbaarheid:
Het bedrijfscomplex is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Via de recentelijk geopende A-4, de A-12 en A-13 zijn Steden als Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam snel bereikbaar. Het complex ligt op korte afstand van de N-221 en de op- en afritten van de bovengenoemde snelwegverbindingen. Een belangrijk infrastructurele verbetering is de aanpassing van de N211. Tussen de Laan van Wateringse Veld en de Veilingroute (N222) wordt de weg verbreed. De 2 kruisingen worden ongelijkvloers gemaakt. Met de aanpassing van de N211 Wippolderlaan wordt gewerkt aan het stroomlijnen van de route tussen A4/A13 en Den Haag/Westland. Wateringen, Poeldijk, zuidelijk Den Haag en de stranden bij Kijkduin worden beter bereikbaar.
Op loopafstand van het bedrijfsobject is de halte van de tramlijnen 16 en 17 gelegen, waardoor er een directe verbinding met de Haagse binnenstad en het NS-station Den Haag CS en Rijswijk mogelijk is.

Kantoorruimte:
Oppervlakte kantoorruimte:
• Begane grond: circa 55 m² vvo
• Eerste verdieping: circa 238 m² vvo

Indeling:
Begane grond: Representatieve eigen entree op de begane grond, hal-/ontvangstruimte, kantoorkamer en toilet, open trap naar de eerste verdieping;
Eerste etage: Hal, kantoorkamer rechterzijde, royale kantoortuin, separate directie-/spreekkamer.

Voorzieningen kantoor:
- systeemplafond met armaturen;
- veel ramen rondom, waardoor uitermate veel daglichttoetreding;
- pantry;
- toiletgroepen;
- CV installatie;
- verwarmd middels CV-installatie en WTW installatie;
- projecttapijt.

Bedrijfsruimte:

Oppervlakte bedrijfsruimte:
• Bedrijfsruimte I : circa 42 m² vvo;
• Bedrijfsruimte II: circa 209 m² vvo;

Voorzieningen bedrijfsruimte:
- Elektrisch bedienbare overheaddeur;
- betonvloer met een vloerbelasting van ca. 2.000 kg/m²;
- krachtstroomvoorziening;
- verwarming middels vloerverwarming tot 15C.

Energielabel:
Het kantoor heeft Energielabel A, geldig tot 18 juli 2029

Parkeren:
Op eigen (afsluitbaar) terrein is parkeergelegenheid aanwezig. In overleg met de verhuurder is het mogelijk parkeerplaatsen te huren tegen
een huurprijs van € 500,- per plaats per jaar.

Huurmogelijkheden:
Het is mogelijk om het bedrijfsgebouw in zijn geheel of in delen te huren. Informeer naar de mogelijkheden en voorwaarden.

Bestemming:
Bedrijventerrein Wateringen met functieaanduiding Bedrijf tot en met categorie 3.2.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurprijs:
De huurprijs voor het geheel bedraagt € 4.275,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten:
Voor de levering van de volgende diensten zal maandelijks een voorschot inrekening worden gebracht:
- warmte, water en elektra;
- glasbewassing;
- onderhoud groenvoorzieningen.

Zekerheid/Borg:
Huurder dient voor de ingangsdatum van de huurovereenkomst een waarborgsom te voldoen voor een betalingsverplichting van 3 maanden, inclusief servicekosten en omzetbelasting.

B.T.W.:
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90 % of meer gebruikt voor met BTW-belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder, gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan BTW dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen BTW over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurtermijn:
het uitgangspunt is een 5 jarig huurcontract met eventueel een optie op nog eens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden in overleg met de verhuurder bespreekbaar.

Huurovereenkomst:
Eventuele overeenstemming zal worden vastgelegd in een huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

Voorbehoud verhuurder:
Conveniërende uitkomst van een nog nader uit te voeren kredietinformatie rapportage, waarbij onder andere de financiële gegoedheid van de huurder wordt getoetst.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak.

Inlichtingen en bezichtigingen:
SANTEN & GASILLE Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V.
Oude Liermolenweg 3
2678 MN DE LIER
0174-511300
www.santen-gasille.nl

Aansprakelijkheid:
Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op Stoelmatter 100

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Of neem contact met ons op.