Wateringen, Monsterseweg 14

€ 2.350,- per maand excl. BTW

Kenmerken

Type: Bedrijfsruimte
Vvo: 272 m2
Prijs: € 2.350,- per maand excl. BTW

Omschrijving

Het betreft een multifunctionele bedrijfsunit van totaal ca. 272m² vvo, verdeeld over ca. 136 m² bedrijfsruimte op de begane grond en ca. 136m² kantoor-/kantine-/overige verblijfsruimte op de 1e verdieping. De bedrijfsruimte beschikt over 4 eigen parkeerplaatsen voor het pand.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
De bedrijfsunit is centraal gelegen op bedrijventerrein Zwethove in de driehoek Westland, Den Haag en Rotterdam. Uitstekend bereikbaar met een directe aansluiting op de A4 (richting Amsterdam), A13 (richting Delft/Rotterdam) en A12 (richting Gouda/Utrecht). Tevens is openbaar ver-voer in de directe nabijheid te vinden.

OPPERVLAKTEN
Ca. 136 m² bedrijfsruimte begane grond;
Ca. 136 m² kantoor en kantine op de eerste verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU

Begane grond:
• betonvloer
• elektrisch bedienbare overheaddeur
• vrije hoogte bedrijfsruimte ca. 400cm
• elektrische installatie v.z.v. krachtstroom
• alarm
• gelaagd glas
• alarminstallatie
• Tl-verlichting
• pantry
• toiletruimte

Verdieping:
• houten verdiepingsvloer
• lichtstraat (groot)
• systeemplafond
• airconditioning
• kantine met keuken
• radiatoren
.
AANVAARDING
In overleg.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 2.350,- per maand exclusief BTW.

B.T.W.:
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90 % of meer gebruikt voor met BTW-belaste prestaties.
Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt,
waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder, gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste
het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan BTW dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het
moment dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen BTW over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

HUURTERMIJN
het uitgangspunt is een 5 jarig huurcontract met eventueel een optie op nog eens 5 jaar. Afwijkende huurperioden in overleg met de verhuurder bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
Eventuele overeenstemming zal worden vastgelegd in een huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) in 30 januari 2015. Van deze huurovereenkomst maken deel uit de algemene bepalingen kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, welke op 17 februari 2015 gedeponeerd zijn bij de griffie van de rechtbank Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 15/21.

VOORBEHOUD HUURDER
Conveniërende uitkomst van een nog nader uit te voeren kredietinformatie rapportage,
waarbij onder andere de financiële gegoedheid van de huurder wordt getoetst.

BEZICHTIGINGEN
Uitsluitend op afspraak.

INLICHTINGEN EN BEZICHTIGINGEN
SANTEN & GASILLE Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V.
Oude Liermolenweg 3
2678 MN DE LIER
0174-511300
www.santen-gasille.nl

AANSPRAKELIJKHEID
Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op Monsterseweg 14

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Of neem contact met ons op.

Telefoonnummer
0174 - 511 300

E-mailadres
delier@santen-gasille.nl

Bezoekadres
Oude Liermolenweg 3
2678 MN De Lier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8:45 tot 17:30
Zaterdag en ‘s-avonds alleen op afspraak