Rijswijk, Diepenhorstlaan 13

op aanvraag

Kenmerken

Type: kantoor / bedrijfsruimte
Vvo: 5.423 m2
Opleveringsniveau: In overleg.
Bestemming: Enkelbestemming Bedrijventerrein
Prijs: op aanvraag

Omschrijving

“De Eco-noom” is volledig getransformeerd en voorzien van de laatste technische uitvindingen op het gebied van duurzaamheid. Het afwerkingsniveau is hoogwaardig en de fraaie architectuur geeft het geheel een representatieve uitstraling, passend in de omgeving Plaspoelpolder. Een van de toepassingen van de duurzame technieken is bijvoorbeeld de warmtepomp, aangelegd in een warmtebron welke is aangeboord op 100 meter diepte. Het pand zal in de winter worden verwarmt met de warmte uit de aarde en zal de warmte van het pand zelf recyclen. In de zomer wordt het pand om deze manier gekoeld. Hierdoor is het werkklimaat altijd aangenaam.

Locatie en bereikbaarheid
De Eco-noom is uiterst gunstig gelegen op het bedrijventerrein De Plaspoelpolder. Met uitvalswegen als de A4 en de A13 naast de deur in het hart van de Metropoolregio Den Haag-Rotterdam bent u binnen een half uur in Rotterdam, Amsterdam of Den Haag. Voor de deur van De Eco-noom stoppen de buslijnen 33, 48, 51, 56 en 138 en in de directe nabijheid tramlijn 17. achter het gebouw kunt u op tram 17 stappen. Het station van Rijswijk is op 10 minuten lopen te bereiken.

Oppervlakte
Het kantoor-/ bedrijfsgebouw heeft een totaaloppervlak van ca. 5.000 m² vvo. en is grotendeels voor verhuur beschikbaar. De te huren oppervlakten variëren tussen circa 30 m² voor de kleinere -/ startende ondernemer tot een volledige verdiepingsvloer bestemd voor grotere bedrijven. Het kantoor is deels ingedeeld in kantoorunits, echter kan in overleg met de huurder een afwijkende indeling worden bepaald. Momenteel zijn er onder andere twee ruime kantooretages beschikbaar, welke nog volledig naar uw wensen kunnen worden ingericht.

Parkeergelegenheid
Er is een eigen parkeergarage onder het pand aanwezig. In overleg kan parkeerruimte worden gehuurd.

Bezichtigingen
Uitsluitend op afspraak.

Oplevering
In overleg, per direct mogelijk.

Huurvoorwaarden
Prijs op aanvraag.
Uitgangspunt is 5 jaar met de mogelijkheid om de huurovereenkomst telkenmale met 5 jaar te verlengen.
Afwijkende huurtermijnen in overleg.

Servicekosten
Nader op te geven.

Huurprijsbetaling
Per maand voorruit te voldoen, inclusief bijkomende kosten, alsmede de verschuldigde BTW.

B.T.W.
over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een
huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90 % of meer gebruikt voor met BTW-belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder, gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan BTW dat over de huurprijs is
verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen BTW over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Inlichtingen en bezichtigingen
SANTEN & GASILLE Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V.
Oude Liermolenweg 3
2678 MN De Lier
0174-511300
delier@santen-gasille.nl

Aansprakelijkheid:
Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Downloads

  • Brochure Diepenhorstlaan 13 te Rijswijk

Dank voor uw aanvraag. U ontvangt de brochure binnen enkele minuten in uw mailbox.

Diepenhorstlaan 13, Rijswijk

Reageer op Diepenhorstlaan 13

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Of neem contact met ons op.

Telefoonnummer
0174 - 511 300

E-mailadres
delier@santen-gasille.nl

Bezoekadres
Oude Liermolenweg 3
2678 MN De Lier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8:45 tot 17:30
Zaterdag en ‘s-avonds alleen op afspraak