Honselersdijk, Broekpolderlaan 12B

€ 3.250,- per jaar

Kenmerken

Type: Bedrijfsruimte
Vvo: 2.800 m2
Bestemming: Agrarisch aanverwante bedrijven.
Prijs: € 3.250,- per jaar

Omschrijving

Bedrijfshal van ca. 2.800 m², direct grenzend aan het bedrijven complex Trade Parc Westland / Flora Holland bedrijven complex.

Gelegen in agrarisch tuinbouwgebied aan de rand van recreatiegebied de Wollebrand. Langs de lange zijde van het pand bevindt zich vaarwater.

Locatie en bereikbaarheid:
Gelegen nabij de doorgaande weg N213 en de N222 welke aansluiting geven op het rijkssnelwegennet, te weten de A4 en de A20, derhalve is de bereikbaarheid optimaal. Ook voor vrachtverkeer is de locatie goed bereikbaar.

Opleveringsniveau:
- verlichting;
- lichtstraten;
- asfalt-/bitumenvloer;
- overheaddeur.

  • DEELVERHUUR MOGELIJK***

Bestemming:
Agrarisch aanverwante bedrijven.

Huurprijs:
€ 32,50 per m² per jaar, excl. gebruikerslasten.

Huurcontract:
Standaard ROZ-overeenkomst model NVM.

BTW:
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90 % of meer gebruikt voor met BTW-belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder, gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan BTW dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen BTW over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Waarborgsom:
Ter grootte van 3 maanden huur inclusief BTW en Servicekosten.

Inlichtingen
SANTEN & GASILLE MAKELAARS o.g. B.V.
Oude Liermolenweg 3
2678 MN De Lier
tel. 0174 – 511300
www.santen-gasille.nl

Aansprakelijkheid:
Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Foto's (3)

Reageer op Broekpolderlaan 12B

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Of neem contact met ons op.

Telefoonnummer
0174 - 511 300

E-mailadres
delier@santen-gasille.nl

Bezoekadres
Oude Liermolenweg 3
2678 MN De Lier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8:45 tot 17:30
Zaterdag en ‘s-avonds alleen op afspraak