Hoek van Holland, Zekkenweg 8

Vraagprijs

Kenmerken

Type: Bedrijfsruimte
Vvo: 795 m2
Prijs: Vraagprijs

Omschrijving

Op een uitstekende zichtlokatie gelegen bedrijfscomplex-/ garagebedrijf bestaande uit ca. 325 m² garage-/ bedrijfsruimte met kantoor en kantine en ca. 470 m² showroom. Tevens heeft het complex een eigen parkeerterrein van ca. 375 m² aan de voorzijde en een stallingsruimte van ca. 275 m² aan de achterzijde. Het complex heeft een geheel vrije ligging en identiteit en ligt zowel aan de voorzijde als showroomzijde langs een doorgaande weg. Het bedrijfscomplex is al geruime tijd in gebruik als garagebedrijf met showroom en kan eventueel in deze hoedanigheid worden overgenomen. Uiteraard is het complex geschikt voor meerdere doeleinden.

Locatie:

Het bedrijfscomplex ligt op een uitstekende zichtlokatie aan de rand van het bedrijventerrein “De Zekken”. In de omgeving bevindt zich een grote diversiteit aan bedrijven en kantoren.

Bereikbaarheid:
Het terrein is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. De recentelijk gerealiseerde 2e ontsluitingsweg van-/ en naar Hoek van Holland heeft de bereikbaarheid van het gebied sterk verbeterd. Via de doorgetrokken Hoeksebaan en de Haakweg is het verkeersknooppunt Westerlee met aansluiting op de A-20 snel te bereiken. Via de A-4, de A-12 en de A-13 zijn steden als Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam eveneens goed bereikbaar. tevens komt er in 2020 met de verlengde Hoeksebaan een derde ontsluitingsroute. Deze nieuwe weg zal langs de Nieuwe Waterweg worden doorgetrokken tot aan het nieuwe metrostation Hoek van Holland.

Parkeergelegenheid:
Op eigen terrein. Er zijn voldoende algemene parkeerplaatsen aanwezig in de directe omgeving.

Bestemming:
Bestemmingsplan “Bedrijventerrein Hoek van Holland” met enkelbestemming bedrijf -4,
De voor Bedrijf-4 bestemde gronden zijn o.a. bestemd voor:

a. bedrijven, met het daarbij behorende erf en werkterrein;
b. perifere detailhandel (één vestiging), met een bvo van maximaal 1000 m2 en waarbij het nevenassortiment niet meer dan 20%
van het netto verkoopoppervlak mag innemen

Kadastrale aanduiding:

1. Gemeente: Hoek van Holland
Sectie: A
Nummer 1588
Groot: 626 m²

2. Gemeente: Hoek van Holland
Sectie: A
Nummer 1389
Groot: 997 m²

Recht van Erfpacht:
Einddatum 31-08-2088
Canon afgekocht tot 31-08-2088

Globale indeling:
Entree, hal, ontvangstbalie, doorgang naar bedrijfsruimte , 2 overheaddeuren en loopdeuren, magazijn, kantoorruimte bestaande uit 2 delen, kantine en sanitaire voorzieningen.
Via de hal en kantoorruimte toegang tot de showroom van ca. 475 m² welke is voorzien van een dubbele deur aan de voorzijde, toiletruimte en installatieruimte.

Aan de voorzijde ligt een met klinkers verhard terrein van 375 m² bestemd als parkeergelegenheid. Verder is er gelegenheid voor het stallen van voertuigen op het achtergelegen terrein van ca. 275 m² groot.

Het bedrijfscomplex beschikt o.a. over de volgende voorzieningen:

Bedrijfsruimte-/ garage:
- betonvloer
- 2 overheaddeuren, 2 loopdeuren
- elektrische installatie 3×25 amp., krachtstroom, gekeurd begin 2019
- TL- verlichting
- heater
- toilet
- entresol van ca. 75 m²
- uitstortgootsteen
- 2x CV installatie
- nieuwe alarminstallatie

showroom-/ kantoren:
- kantoor met systeemplafonds en armaturen
- Cv-installatie
- betontegel vloer
- dubbele beglazing in Hardhouten kozijnen
- dubbele entreedeur
- toiletruimte
- overheaddeur achterzijde

Vraagprijs:
Op aanvraag.

Bankgarantie:
Bij het aangaan van een koopovereenkomst dient een bankgarantie of waarborgsom gesteld worden ter grootte van 10% van de koopsom.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak.

Aanvaarding:
In overleg.

Courtage:
Indien er een transactie tot stand wordt gebracht zult u Santen & Gasille Makelaars o.g. B.V. hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Inlichtingen:
SANTEN & GASILLE Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V.
Oude Liermolenweg 3
2678 MN DE LIER
0174-511300
www.santen-gasille.nl

Aansprakelijkheid: Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Downloads

  • Brochure nieuw

Dank voor uw aanvraag. U ontvangt de brochure binnen enkele minuten in uw mailbox.

Zekkenweg 8, Hoek van Holland

Reageer op Zekkenweg 8

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Of neem contact met ons op.