Hoek van Holland, Zekkenweg 58

€ 1.400,- per maand excl. BTW

Kenmerken

Type: Bedrijfsruimte
Vvo: 229 m2
Bestemming: bedrijf tot en met categorie 3.2
Prijs: € 1.400,- per maand excl. BTW

Omschrijving

Omschrijving object:
Dit multifunctionele bedrijfscomplex maakt onderdeel uit van een 3- tal geschakelde bedrijfsruimten en heeft door het royale buitenterrein aan de voorzijde veel opslagmogelijkheden en manoeuvreerruimte. De bedrijfsruimte heeft een diepte van 21,25 meter en een breedte van 7, 82 meter. Op de eerste etage is via de kantineruimte via een houten trap de kantoorruimte te bereiken, welke bestaat uit een kantoorkamer met keukenblok, spreekkamer, toilet en aparte doucheruimte . De achtergevel beschikt over een nieuwe kunststof kozijn met draai-/ kiep venster voorzien van dubbel glas.

De bedrijfsruimte maakt deel uit van een kleinschalig modern bedrijfsgebouw met een grote diversiteit aan bedrijvigheid in de omgeving.

Locatie:
De bedrijfsruimte ligt aan de rand van het bedrijventerrein bedrijfsgebouw is gelegen aan de buitenrand van het bedrijventerrein “De Zekken” met aan de achterzijde uitzicht op de Waterweg.

Bereikbaarheid:
Het terrein is uitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer. De recentelijk gerealiseerde 2e ontsluitingsweg van-/ en naar Hoek van Holland heeft de bereikbaarheid van het gebied sterk verbeterd. Via de doorgetrokken Hoeksebaan en de Haakweg is het verkeersknooppunt Westerlee met aansluiting op de A-20 snel te bereiken. Via de A-4, de A-12 en de A-13 zijn steden als Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam eveneens goed bereikbaar.

Parkeergelegenheid:
Op eigen terrein. Er zijn voldoende algemene parkeerplaatsen aanwezig in de directe omgeving.

Bestemming:
Bedrijventerrein Hoek van Holland, enkelbestemming bedrijventerrein-4, met de functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 3.2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten.

Kadastrale aanduiding:
Gemeente: Hoek van Holland
Sectie: A
Nummer 1617
Groot: 275 m²

Globale indeling:
Totaal vloeroppervlak van ca. 229 m².

Overheaddeur, entree bedrijfshal met toiletruimte, kantine met pantry.
Trap naar eerste etage, kantoorruimte met inbouwkeuken, spreekkamer, toiletruimte en doucheruimte.

De bedrijfsruimte kenmerkt zich onder andere door:
- betonvloer;
- elektrische installatie 3×63 amp., krachtstroom;
- TL- verlichting;
- toilet;
- uitstort gootsteen;
- kraanbaan, hefvermogen 2.000 kg;
- handbediende overheaddeur en 2 loopdeuren;
- CV-installatie;
- kantineruimte voorzien van keukenblok.

De kantoorruimte kenmerkt zich onder andere door:
- systeemplafonds met armaturen;
- laminaatvloeren;
- kantoorkamer met lichtkoepel;
- luxe inbouwkeuken v.z.v. koelkast;
- toiletruimte;
- geheel betegelde doucheruimte met wastafel en douche;
- spreekkamer;
- kunststof achterkozijn met draai-/ kiepraam.

Buitenterrein:
- betonverharding.

Huurprijs:
€ 1.400,-- per maand, exclusief BTW (jaarlijks te indexeren).

Huurprijsbetaling:
Per maand vooruit te voldoen, inclusief bijkomende kosten, alsmede de verschuldigde B.T.W.

B.T.W.
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90 % of meer gebruikt voor met BTW-belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder, gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan BTW dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen BTW over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 optiejaren

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2005=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

Bankgarantie:
Voor ingangsdatum van de huur en voor ingebruikname zal huurder aan verhuurder een bankgarantie verstrekken ter grootte van drie maanden huur (inclusief BTW en eventuele servicekosten).

Inspectie:
Verhuurder behoudt zich het recht om het pand regelmatig te inspecteren.

Huurovereenkomst:
Eventuele overeenstemming zal worden vastgelegd middels een ROZ huurovereenkomst.

Voorbehoud verhuurder:
Elke kandidaat-huurder zal worden gescreend op kredietwaardigheid. Huurovereenkomsten dienen te worden goedgekeurd door opdrachtgever/verhuurder.

Bezichtigingen:
Uitsluitend op afspraak

Courtage:
Indien er een transactie tot stand wordt gebracht zult u Santen & Gasille Makelaars o.g. B.V. hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Inlichtingen:
SANTEN & GASILLE Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V.
Oude Liermolenweg 3
2678 MN DE LIER
0174-511300
www.santen-gasille.nl

Aansprakelijkheid: Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Reageer op Zekkenweg 58

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Of neem contact met ons op.

Telefoonnummer
0174 - 511 300

E-mailadres
delier@santen-gasille.nl

Bezoekadres
Oude Liermolenweg 3
2678 MN De Lier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8:45 tot 17:30
Zaterdag en ‘s-avonds alleen op afspraak