Den Hoorn, Kleijweg 4

€ 1.350,- per maand excl. BTW

Kenmerken

Type: Bedrijfsruimte
Vvo: 142 m2
Prijs: € 1.350,- per maand excl. BTW

Omschrijving

Door de ligging aan de Harnaschdreef, één van de toegangswegen tot het nieuwste gedeelte van de woonwijk Harnaschpolder, is het gebouw goed zichtbaar. Daarnaast zorgt het ontwerp van het gebouw voor attentiewaarde.

Begane grond: ca. 69 m² bedrijfsruimte;
Verdiepingsvloer: ca. 74 m² kantoorruimte.

Locatie en bereikbaarheid:
Bedrijventerrein Harnaschpolder ligt in Den Hoorn (gemeente Midden-Delfland), op de grens van kennisstad Delft en het Westland. Het is een jong bedrijventerrein met 2 directe ontsluitingen op de A4, aan weerszijden van het ongeveer 80 hectare grote terrein. Deze A4 brengt u, na de doortrekking eind 2015, niet alleen naar Amsterdam maar tegenwoordig ook naar Rotterdam.

De ontsluiting aan de zijde van het project leidt u via de N223 naar De Lier, Westerlee (A20) en Hoek van Holland, terwijl de ontsluiting in het deelgebied Vrij Harnasch u op de N211 brengt, met vertakkingen naar Wateringen, Naaldwijk, Poeldijk en Den Haag Zuid. Via het nabijgelegen Prins Clausplein (A4-A12) bent u ook vanuit centrum Den Haag en vanuit Zoetermeer en Utrecht prima bereikbaar.

Op Bedrijventerrein Harnaschpolder zijn onder andere bergingsbedrijf Vreugdenhil, De Groot Grootverbruik, Werkse, Van der Hoeven Horticultural, autobedrijf Van der Windt, Post NL Sorteercentrum Pakketten en TruckEasy & TankEasy gevestigd.

Oplevering: per direct mogelijk.

De unit beschikt naast een hoge overheaddeur (3,8 meter) tevens over een aparte toegangsdeur. De gebouwhoogte bedraagt circa 8,4 meter en de unit is voorzien van een kanaalplaten (betonnen) verdiepingsvloer.

Kenmerken en Voordelen:
- gevlinderde betonvloer 1.500 kg/m²;
- overheaddeuren met een hoogte van 3,8 meter;
- goede vloer-/, gevel-/ en dakisolatie;
- isolerende beglazing;
- gebouwhoogte van circa 8,4 meter, bij de gestucte delen zelfs circa 9,1 meter (zie tekeningen);
- hardhouten kozijnen;
- zeer flexibel in te delen met de mogelijkheid tot inbouw van onder andere een tweede toilet.
- de ramen op de begane grond zijn afgewerkt met een zonwerende en warmte-werende folie.
Deze kan van de voormalig huurder worden overgenomen.

Afwerking/ voorzieningen:
- geïsoleerde bedrijf scheidende wanden;
- systeemplafond met armaturen;
- luxe keuken met inbouwapparatuur;
- toiletruimte met toilet en fonteintje;
- laminaatvloeren.

Huurprijs: € 1.350,-- per maand, exclusief BTW.

Huurprijsbetaling: Per maand vooruit te voldoen, inclusief bijkomende kosten, alsmede de verschuldigde B.T.W.

Huurtermijn: 3 jaar.
Huuringangsdatum: Kan per direct.
Servicekosten: Nader overeen te komen.

B.T.W.: Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90 % of meer gebruikt voor met BTW-belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen, dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van huurder intreedt, waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder, gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden. Deze vergoeding wordt vastgesteld op tenminste het bedrag, dat overeenkomt met het bedrag aan BTW dat over de huurprijs is verschuldigd zolang wel wordt voldaan aan dit uitgangspunt. Dit bedrag is boven de huurprijs verschuldigd vanaf het moment dat van dit uitgangspunt wordt afgeweken en verhuurder geen BTW over de huurprijs in rekening kan brengen, respectievelijk huurder deze niet meer in aftrek kan brengen.

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2005=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

Bankgarantie/waarborgsom: Voor ingangsdatum van de huur en voor ingebruikname zal huurder aan verhuurder een bankgarantie verstrekken ter grootte van drie maanden huur (inclusief BTW en
eventuele servicekosten).

Huurovereenkomst: Eventuele overeenstemming zal worden vastgelegd middels een standaard ROZ huurovereenkomst

Voorbehoud verhuurder: Huurovereenkomsten dienen te worden goedgekeurd door opdrachtgever / verhuurder.

Courtage: Indien er een transactie tot stand wordt gebracht zult u Santen & Gasille Makelaars o.g. B.V. hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

Inlichtingen:
SANTEN & GASILLE Bedrijfsmakelaardij o.g. B.V.
Oude Liermolenweg 3
2678 MN DE LIER
0174-511300
www.santen-gasille.nl

Aansprakelijkheid:
Alle informatie is geheel vrijblijvend, met zorg samengesteld en ons inziens uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Door ons wordt geen aansprakelijkheid aanvaard behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op een uitkering geeft. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Downloads

  • Brochure Kleijweg 4 te Den Hoorn

Dank voor uw aanvraag. U ontvangt de brochure binnen enkele minuten in uw mailbox.

Kleijweg 4, Den Hoorn

Reageer op Kleijweg 4

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Of neem contact met ons op.

Telefoonnummer
0174 - 511 300

E-mailadres
delier@santen-gasille.nl

Bezoekadres
Oude Liermolenweg 3
2678 MN De Lier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8:45 tot 17:30
Zaterdag en ‘s-avonds alleen op afspraak