Vacature

Welke (assistent) makelaar/taxateur heeft een scherpe focus op bedrijfsmatig vastgoed?

Santen & Gasille Makelaars ken je misschien als een van de grotere makelaarskantoren in het Westland. We zijn een full-service kantoor met als disciplines wonen, bedrijfsmatig vastgoed en agrarisch en landelijk vastgoed, met de glastuinbouw als specialisatie. Onze certificeringen staan ervoor garant dat we voldoen aan alle kwaliteitseisen die opdrachtgevers stellen. In onze aanpak zijn we gedreven en succesvol.

In de regio Westland, Delft en Den Haag begeleiden we opdrachtgevers in bedrijfsmatig vastgoed bij aan- en verkoop, huur en verhuur, taxaties en onteigening. We zijn op zoek naar een (assistent) makelaar bedrijfsmatig vastgoed.

Samen met onze opdrachtgevers bepaal je de juiste strategie voor het optimale resultaat. Daarvoor kun je terugvallen op je goede kennis van de markt voor bedrijfsmatig onroerend goed, je financiƫle inzicht en je feeling voor de belangen van alle partijen. Bij Santen & Gasille krijg je ook de kans om input te leveren op andere gebieden, gericht op het verder uitbouwen van onze marktpositie. Het gaat om een fulltime functie.

Wat zijn je kenmerken?

  • Je hebt een opleiding op hbo-niveau, bij voorkeur Vastgoed & Makelaardij of een makelaarsopleiding
  • Je hebt ervaring in de makelaardij of de financiĆ«le dienstverlening
  • De markt bedrijfsmatig onroerend goed is bekend terrein voor je
  • Je gaat zelfstandig te werk, maar je bent ook een teamspeler
  • Eigenschappen waarin je jezelf herkent zijn: enthousiast, gedreven, zelfverzekerd, overtuigend en commercieel
  • Je bent klantgericht in je denken en doen

Ben je voor ons de juiste kandidaat?
Stuur dan binnen 2 weken je sollicitatie naar al@santen-gasille.nl. Wil je eerst nog wat meer informatie over de functie? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Arno Lem via 0174 - 511300.

Download vacature