Vacature (assistent) makelaar/taxateur glastuinbouw

(Assistent) makelaar/taxateur glastuinbouw

Santen & Gasille Makelaars ken je misschien als een van de grotere makelaarskantoren in het Westland. Het is een fullservice kantoor met als disciplines wonen, bedrijfsmatig vastgoed en agrarisch en landelijk vastgoed met de glastuinbouw als specialisatie. De certificeringen staan ervoor garant dat Santen & Gasille voldoet aan alle kwaliteitseisen die opdrachtgevers stellen. In hun aanpak zijn zij gedreven en succesvol. In de glastuinbouwsector begeleiden zij ondernemers bij de aan- en verkoop van bedrijven, vraagstukken over pacht, taxaties en onteigening. Ook op het gebied van grootschalige herverkaveling heeft men veel expertise in huis.

In opdracht van Santen & Gasille zijn wij op zoek naar een kandidaat voor de functie (assistent) makelaar/taxateur voor de glastuinbouw.
Heb je nu nog niet alle papieren om als makelaar/taxateur aan de slag te gaan? Dan kun je bij Santen & Gasille rekenen op een grondige interne en externe opleiding. Natuurlijk nodigen wij ook gediplomeerde en gecertificeerde makelaars van harte uit te reageren.

Wat zijn je kenmerken?
• Je hebt een opleiding op HBO- of vergelijkbaar niveau
• Je hebt een goede kennis van de glastuinbouwsector
• Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Je bent klantgericht in je denken en doen
• Bij voorkeur heb je ervaring in de zakelijke dienstverlening

Ben je de juiste kandidaat? Santen & Gasille heeft de werving & selectie exclusief uitbesteed aan Agri Recruitment. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan vrijblijvend contact op met Marian de Vries, telefoon 06 46 26 53 56. Bij interesse ontvangen we graag binnen 2 weken je sollicitatie via marian@agrirecruitment.nl