Vacature (assistent) makelaar bedrijfsmatig vastgoed

(Assistent) makelaar bedrijfsmatig vastgoed

Santen & Gasille Makelaars ken je misschien als een van de grotere makelaarskantoren in het Westland. Het is een fullservice kantoor met als disciplines wonen, bedrijfsmatig vastgoed en agrarisch en landelijk vastgoed met de glastuinbouw als specialisatie. De certificeringen staan ervoor garant dat Santen & Gasille voldoet aan alle kwaliteitseisen die opdrachtgevers stellen. In hun aanpak zijn zij gedreven en succesvol. In de regio Westland, Delft en Den Haag begeleiden de makelaars en medewerkers, opdrachtgevers in bedrijfsmatig vastgoed bij aan- en verkoop, huur en verhuur, taxaties en onteigening.

In opdracht van Santen & Gasille zijn wij op zoek naar een kandidaat voor de functie (assistent) makelaar/taxateur bedrijfsmatig vastgoed.
Samen met de opdrachtgevers bepaal je de juiste strategie voor het optimale resultaat. Daarvoor kun je terugvallen op je goede kennis van de markt voor bedrijfsmatig onroerend goed, je financiële inzicht en je feeling voor de belangen van alle partijen. Bij Santen & Gasille krijg je ook de kans om input te leveren op andere gebieden, gericht op het verder uitbouwen van de marktpositie. Het gaat om een fulltime functie.

Wat zijn je kenmerken?
• Je hebt een opleiding op HBO-niveau, bij voorkeur Vastgoed & Makelaardij of een makelaarsopleiding
• Je hebt ervaring in de makelaardij of financiële dienstverlening
• De markt bedrijfsmatig onroerend goed is bekend terrein voor je
• Je gaat zelfstandig te werk, maar je bent ook een teamspeler
• Eigenschappen waarin je jezelf herkent zijn: enthousiast, gedreven, zelfverzekerd, overtuigend en commercieel
• Je bent klantgericht in je denken en doen

Ben je de juiste kandidaat? Santen & Gasille heeft de werving & selectie exclusief uitbesteed aan Agri Recruitment. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan vrijblijvend contact op met Marian de Vries, tel. 06 46 26 53 56. Bij interesse ontvangen we graag binnen 2 weken je sollicitatie via marian@agrirecruitment.nl