Terneuzen, Axelsestraat ong

Koopsom nader overeen te komen

Kenmerken

Type: Tuinland ten behoeve van glastuinbouwcomplex
Perceel: circa 144.000, 112.000 en 8.000 m²
Prijs: Koopsom nader overeen te komen

Omschrijving

Een tweetal percelen tuinland ten hoeve van nieuwbouw van één of twee glastuinbouwcomplexen.

De percelen liggen in het glastuinbouwgebied Zeeuws-Vlaanderen. Dit gebied ligt ten zuiden van Terneuzen en grenst direct aan het havengebied. Een uniek gebied. Glastuinbouw verbinden wij vaak allemaal aan het Westland, maar in Zeeuws-Vlaanderen denkt men daar inmiddels heel anders over.

De grondslag van het unieke concept heeft alles te maken met de energievoorziening in dit gebied. De restwarmte en CO2 afkomstig van de industrie wordt hergebruikt, hierdoor kan op de percelen duurzaam en milieuvriendelijk worden geproduceerd. De beschikbaarheid van de warmte en CO2 en daarmee de continuïteit van uw tuinbouwproductie is gegarandeerd. Dankzij dit unieke concept kunt u op de percelen altijd beschikken over voordelige en milieuvriendelijke warmte en CO2 en zijn uw energiekosten onder controle. U betaalt geen emissierechten voor de uitstoot van CO2 die wordt hergebruikt in uw glastuinbouwbedrijf. Het is immers een restproduct van de fabrieken van Yara.

Andere voordelen aan dit gebied zijn de hogere gemiddelde temperatuur en het hoge aantal zonuren. Het klimaat in Zeeuws-Vlaanderen is dan ook zeer gunstig voor de glastuinbouw. Dit levert u kostenbesparing op. De combinatie van - ten opzichte van andere delen van Nederland - een hogere temperatuur, minder neerslag, meer zon en minder wind dragen hieraan bij.

Daarnaast is de gunstige, centrale ligging in Europa een pré. Het gebied is voorzien van een uitstekende infrastructuur. Afzetgebieden in Nederland, België, Engeland en Duitsland zijn goed te bereiken via spoor, weg en water. Frankrijk is binnenkort ook bereikbaar via het nieuwe Canal Seine- Nord.

Niet alleen de infrastructuur is goed geregeld, ook aan het kwaliteitsniveau van het personeel wordt hard gewerkt middels het Voorlichtings- en OpleidingsCentrum voor de glastuinbouw (VOC) in Zeeuws-Vlaanderen.

KAVEL 3
een perceel tuinland, groot circa 144.000 m², bestaande uit een zandgrond op klei en voorzien van drainage op een open systeem, ten behoeve van de nieuwbouw van een glastuinbouwcomplex.
Kavelbreedte : circa 390,00 m.
Kavelvorm : rechthoekig, met een inspringing

KAVEL 4
een perceel tuinland, groot circa 112.000 m², bestaande uit een zandgrond op klei en voorzien van drainage op een open systeem, ten behoeve van de nieuwbouw van een glastuinbouwcomplex.
Kavelbreedte : circa 380,00 m.
Kavelvorm : rechthoekig

KAVEL 5
een perceel tuinland, groot circa 8.000 m², bestaande uit een zandgrond op klei en voorzien van drainage op een open systeem, ten behoeve van de nieuwbouw van een glastuinbouwcomplex.
Kavelbreedte : variabel
Kavelvorm : driehoekig

KADASTRALE GEGEVENS: kadastraal bekend gemeente Sas van Gent, sectie M,
nummers 1159, 1176, 1186, 1261, 1265, 1268, 1269, 1270,
1325, 1501, 1645 en 1652, alle gedeeltelijk

HUIDIG GEBRUIK
De kavels liggen thans braak.

Foto's (3)

Downloads

  • Brochure tuinbouwkavels Terneuzen (Autrichepolder) DEF.

Dank voor uw aanvraag. U ontvangt de brochure binnen enkele minuten in uw mailbox.

Axelsestraat ong, Terneuzen

Reageer op Axelsestraat ong

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Of neem contact met ons op.

Telefoonnummer
0174 - 511 300

E-mailadres
delier@santen-gasille.nl

Bezoekadres
Oude Liermolenweg 3
2678 MN De Lier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag van 8:45 tot 17:30
Zaterdag en ‘s-avonds alleen op afspraak