Referenties

Referenties

Hieronder wordt een overzicht gegeven van enkele representatieve projecten waarbij Santen & Gasille bemiddelend en/of adviserend heeft opgetreden. Het betreft hierbij zowel opdrachten die gedurende de afgelopen jaren zijn afgerond, als actieve opdrachten en/of projecten.

Als verkopend makelaarskantoor werd opgetreden bij de verkoop van een glastuinbouwbedrijf met bijbehorende woning gelegen aan de Wateringseweg in Poeldijk
Totale oppervlakte circa 4,9 hectaren.

Als taxerend makelaarskantoor werd opgetreden bij taxaties van diverse glastuinbouwbedrijven en /of WKK installaties staande / gelegen in geheel Nederland ten behoeve van diverse opdrachtgevers.

Voor diverse opdrachtgevers wordt als adviseur opgetreden in het kader van “Ruimte voor Ruimte” regeling in o.a. Waddinxveen en Westvoorne.

Als verkopend makelaarskantoor werd opgetreden bij de verkoop van een glastuinbouwbedrijf met bijbehorende woning gelegen aan de Madeweg te Monster
Totale oppervlakte circa 6,7 hectaren.

Voor diverse opdrachtgevers werd bemiddeld en werden contracten opgesteld voor het kortdurend verpachten van glastuinbouwbedrijven in geheel Nederland.

Als aankopend makelaarskantoor werd opgetreden bij de aankoop van een perceel tuinland ten behoeve van het stichten van een nieuw grootschalig glastuinbouwcomplex gelegen aan de Laan van Zeestraten te De Lier.
Totale oppervlakte circa 8,4 hectaren.

Als aankopend makelaarskantoor werd opgetreden bij de aankoop van een glastuinbouwbedrijf met bijbehorende woning gelegen aan de Groenstraat te Heusden.
Totale oppervlakte circa 5,6 hectaren.

Als verwervend makelaarskantoor wordt voor gemeente Pijnacker-Nootdorp opgetreden bij de aankoop van grond ten behoeve van de aanleg van de Oostelijke Randweg.
Totale gebiedsoppervlakte circa 36 hectaren.

In het gebied “Noordpolder” in de gemeente Lansingerland wordt ten behoeve van diverse grondeigenaren opgetreden bij verkoop van grond, bestemd voor de uitgifte van agrarische grond voor glastuinbouw.
Totale gebiedsoppervlakte circa 200 hectaren.

Als verkopend makelaarskantoor werd opgetreden bij de verkoop van een modern glastuinbouwbedrijf met bijbehorende woning gelegen aan de Tuindersweg te Vierpolders.
Totale oppervlakte circa 7,4 hectaren.

Voor diverse opdrachtgevers wordt als beheerder opgetreden bij het kortdurend verpachten van glastuinbouwbedrijven in geheel Nederland.

Voor Gemeente Westland wordt in het kader van de Westlandse Zoom, alwaar exclusieve woningbouw wordt ontwikkeld, opgetreden als aankopend makelaar.
Totale gebiedsoppervlakte circa 200 hectaren.

Als verkopend makelaarskantoor werd opgetreden bij de verkoop van een glastuinbouwbedrijf met bijbehorende woning gelegen aan de Middelweg te Vierpolders.
Totale oppervlakte circa 5,4 hectaren.

Reconstructie Polder Het Noordland te ’s-Gravenzande: voor 17 eigenaren van glastuinbouwbedrijven en particuliere woonhuizen opgetreden in verband met een gezamenlijk verkoop ten behoeve van het stichten van een nieuw grootschalig glastuinbouwcomplex, het uitplaatsen van 8 woonhuizen en het verburgerlijken van diverse woonhuizen.
Totale gebiedsoppervlakte circa 14,6 hectaren.

Als verkopend makelaarskantoor werd opgetreden bij de verkoop van een glastuinbouwbedrijf met bijbehorende woning gelegen aan de Zwethkade Zuid te Den Hoorn.
Totale oppervlakte circa 8,7 hectaren.

Als aankopend makelaarskantoor werd opgetreden bij de aankoop van een glastuinbouwbedrijf met bijbehorende woning gelegen aan de Molenbroeklaan te Honselersdijk.
Totale oppervlakte circa 1,9 hectaren.

Als verkopend makelaarskantoor werd opgetreden bij de verkoop van een glastuinbouwbedrijf gelegen aan de Westbroekse Binnenweg in Tienhoven, gemeente Stichtse Vecht
Totale oppervlakte circa 4,7 hectaren.

Als verkopend makelaarskantoor werd opgetreden bij de verkoop van een glastuinbouwbedrijf met bijbehorende woning gelegen aan de Helenastraat in Helenaveen
Totale oppervlakte circa 5,1 hectaren.