Succesvolle begeleiding

Santen & Gasille: de makelaars met een andere aanpak

“Jullie hebben de belofte waargemaakt: Santen & Gasille heeft een andere aanpak, namelijk waarin het belang van de tuinder voorop staat.”

Onlangs hebben wij van één van onze klanten een hele mooie persoonlijke brief mogen ontvangen, met onder andere bovenstaande woorden.
Daarnaast werden wij verrast met een mooi boeket bloemen en heerlijk gebak. Een fantastisch mooi gebaar, wat ons als makelaar veel voldoening geeft.

In 2015 zat het bedrijf in zwaar weer en hadden zij grote problemen met de bank. Na een gesprek met Santen & Gasille waarin over het bedrijf en het gezin is gesproken, hebben zij eindelijk weer eens een nacht goed kunnen slapen. Het gezin is namelijk nauw verbonden met het bedrijf.

“Het was een lang en goed gesprek. We voelden ons voor het eerst in lange tijd gehoord en begrepen. Na dit gesprek hadden we weer vertrouwen in de toekomst en het gevoel dat we er niet alleen voor stonden. Er werd die nacht eindelijk weer eens goed geslapen!”

Daar staat Santen & Gasille voor, jullie als ondernemer ontzorgen, een goed advies geven en ervoor zorgen dat de juiste stappen worden gemaakt. Na die ene nacht goed slapen, waren zij er zeker nog niet. Er volgden enkele jaren met meerdere gesprekken en veel onzekerheid. Gelukkig hebben wij ze er doorheen kunnen helpen.

“Wij zijn heel blij dat wij de tuin eind 2017 hebben kunnen overdragen. De overdracht is op een prettige manier verlopen en in goed overleg.”

“Het laatste obstakel was nog de omzetting van de bestemming van ons huis van agrarisch naar particulier. Wat kan een gemeente het je dan lastig maken! Maar ook dat is weer gelukt dankzij Santen & Gasille.”

Gelukkig is er nu rust gekomen in het gezin!