Bouwrechten

Bouwrechten

Voor de realisatie van een woning in het Glastuinbouwgebied van de gemeente Westland bieden wij thans diverse bouwrechten aan.

Bouwrechten, wat is dit nu eigenlijk?

Het is natuurlijk fantastisch als u naar eigen wensen een woning kunt laten bouwen op een zelf uitgekozen plek. In de gemeente Westland zijn zeker hele mooie plekken te vinden waar u fijn kunt wonen. Het is soms alleen (nog) niet mogelijk om op deze plek uw droomwoning te realiseren.
Wat dan aan deze plek ontbreekt is de woonbestemming. Hiermee loopt u tegen het probleem aan dat die ideale plek dus niet in aanmerking komt voor het realiseren van het woonhuis naar uw wensen. Daar is gelukkig wel een oplossing voor.
Wanneer u een bouwrecht in bezit heeft kunt u op bepaalde plekken in het buitengebied van de gemeente Westland de agrarische bestemming laten omzetten naar een woonbestemming. De gemeente moet deze locatie vooraf goedkeuren.
Als u dan die fantastische woonplek in de gemeente Westland heeft gevonden, maar u heeft geen bouwrecht in bezit, dan kunt u deze kopen. Wij bieden deze bouwrechten aan voor de realisatie van uw droomhuis en kunnen u uitgebreid informeren omtrent de voorwaarden die hieraan verbonden zijn.

Interesse?

Interesse in een bouwrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!
Wij zijn bereikbaar op 0174-511300.