Glastuinbouw

Makelaars met hun wortels in de glastuinbouw

Santen & Gasille Makelaars heeft een aparte tak voor de makelaardij in agrarisch onroerende zaken. Het is een branche die om gespecialiseerde kennis vráágt. Die vindt u bij onze medewerkers. Voor veel glastuinbouwbedrijven loopt de weg van verkoop naar aankoop via ons kantoor. Of andersom. We zijn al jaren actief in de glastuinbouw. Bij Santen & Gasille Agrarische makelaardij werken makelaars voor wie agrarisch onroerend goed geen bijzaak is, maar hoofdzaak. U zit aan tafel met een makelaar met kennis van zaken, die slagvaardig is en úw belangen centraal stelt. Naast die makelaar staat een complete organisatie, die de zaken achter de schermen perfect regelt. Ook intern heeft u een vast aanspreekpunt. En met het brede netwerk van Santen & Gasille Agrarische makelaardij zijn ook de lijnen met notarissen, accountants, banken, bedrijfsadviseurs en fiscalisten kort.

Aan en verkoop

Bent u van plan uw glastuinbouwbedrijf uit te breiden door aankoop van een naburig glastuinbouwbedrijf of perceel grond? Wellicht is dit op uw huidige locatie niet mogelijk en bent u op zoek naar een nieuwe locatie. Het is ook mogelijk dat u wijkt voor een buurman welke wenst uit te breiden.

Tegenhanger van bedrijfsverplaatsing of schaalvergroting is bedrijfsbeëindiging, veelal een hele bewuste keuze. Het kan zijn dat u een andere uitdaging zoekt of u ziet onvoldoende toekomstperspectief: op tijd stoppen is ook ondernemen!

Elke ondernemer heeft zo zijn eigen wensen en visie. Wij bespreken graag met u de gewenste aanpak voor uw specifieke situatie. Voor u is van belang om te weten dat uw makelaar één belang heeft, namelijk uw belang en zodoende ook alleen uw belang laat meewegen in de advisering.

Al met al komt er bij aan- en verkoop een heel scala aan keuzes en afwegingen voorbij, waarbij wij u graag deskundig willen adviseren. Kort samengevat zijn deze stappen als volgt:

Stap 1: kennismaking
Stap 2: opname en waardebepaling
Stap 3: vaststellen (ver)koopplan
Stap 4: opstart (ver)koop
Stap 5: onderhandelingen
Stap 6: koopovereenstemming en juridische afhandeling

Ook na de notariële overdracht en feitelijke levering kunt u met vragen bij ons terecht, wij blijven graag op de hoogte! Schroom niet om contact op te nemen met Santen & Gasille Makelaars voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Glastuinbouwaanbod Nederland

Santen & Gasille Agrarische Makelaardij is aangesloten bij de Vereniging Glastuinbouwmakelaars Nederland.

De glastuinbouwmakelaars van Nederland hebben een gezamenlijke etalage gerealiseerd via www.glastuinbouwaanbod.nl. Via deze website heeft u het aanbod van glastuinbouwbedrijven en kavels volledig in beeld!